Care & Moisturise

Care & Moisturise by Vogue Cosmetics®
a day with vogue cosmetics care & moisturise
a day with ease

Ontdek Care & Moisturise van Vogue Cosmetics

Care & Moisturise is geïnspireerd door de hydraterende en beschermende werking van Cotton Oil. Cotton Oil bevat Vitamine E en gaat huidveroudering tegen. Cotton Oil staat bekend als een hele fijne lichte olie met een niet vettige structuur. Hierdoor trekt de Cotton Oil snel in de huid en raken de poriën niet verstopt. Cotton Oil maakt de ruwe huid weer glad en helpt de droge en beschadigde huid te verzachten.

Naast de optimale verzorging bieden de Care & Moisturise producten verrijkt met Cotton Oil een buitengewone geurexplosie van de zachte en lichtzoete geur van bloemen, de frisheid van sinaasappel en de eigenwijze en zelfverzekerde geur van sandelhout.

Verzorg de huid optimaal en ontspan volledig, ervaar de pure luxe die de Care & Moisturise producten te bieden hebben.

De Care & Moisturise geurlijn bestaat uit:


Verzorg de huid optimaal en ontspan volledig
 • Care & Moisturise Bodylotion Spray & Go - 200ml

  Nieuw! Care & Moisturise Bodylotion Spray & Go 200ml

  Bodylotion Spray & Go is gemakkelijk aan te brengen en trekt binnen enkele seconden in zodat de huid niet vettig aanvoelt.

  Ontdek
 • Care & Moisturise Shower Foam - 200ml

  Nieuw! Care & Moisturise Shower Foam

  De weelderig schuimende Shower Foam zorgt voor een weldadige douche ervaring en biedt een heerlijk moment van ontspanning.

  Ontdek
 • Care & Moisturise Cream Shower - 160ml

  Nieuw! Care & Moisturise Cream Shower

  Geniet van de heerlijk verzorgende crème van Vogue Cosmetics - nu ook onder de douche. Voor een gladde en zachte huid - zelfs na het afdrogen.

  Ontdek
 • Care & Moisturise Anti-Transpirant - 150ml

  Nieuw! Care & Moisturise Anti-Transpirant

  De verfrissende Anti-transpirant biedt 48 uur lang bescherming, verzorgt de oksels optimaal en laat ze zijdezacht aanvoelen. Care & Moisturise Anti-Transpirant laat geen witte strepen achter en is vrij van parabenen.

  Ontdek