Glow & Shine

Glow & Shine by Vogue Cosmetics®
a day with class
a day with vogue cosmetics glow & shine

Ontdek Glow & Shine van Vogue Cosmetics

Het zand kriebelt zachtjes tussen je tenen en op de achtergrond slaat het water van de oceaan tegen de rotspartijen. De waaiervormige takken van de palmbomen suizen zachtjes op de oceaanwind en de zon streelt subtiel de zachte en verzorgende huid. De zonnestralen weerkaatsen op het water als dat een diamant weerkaatst in het zonlicht.

Glow & Shine is geïnspireerd op de tropische luxe geurbeleving in combinatie met luxe diamantpoeder die de huid optimaal voedt. De producten van Glow & Shine zijn verrijkt met Diamond en een gouden shimmer, wat zorgt voor een subtiele glow op de huid.

Geniet van de geur van lichtzoete mandarijn, frisse jasmijn en kruidige muskus met vanille die de zintuigen prikkelen.

De Glow & Shine geurlijn bestaat uit:


Laat je huid glitteren met Diamond Dust
 • Glow & Shine Bodylotion Spray & Go - 200ml

  Nieuw! Glow & Shine Bodylotion Spray & Go 200ml

  Bodylotion Spray & Go is gemakkelijk aan te brengen en trekt binnen enkele seconden in zodat de huid niet vettig aanvoelt.
  Extra bijzonder is de Bodylotion Spray & Go ‘Glow & Shine’ die verrijkt is met echt diamantpoeder voor een natuurlijk glanzende huid.

  Ontdek
 • Glow & Shine Shower Foam - 200ml

  Nieuw! Glow & Shine Shower Foam

  De weelderig schuimende Shower Foam zorgt voor een weldadige douche ervaring en biedt een heerlijk moment van ontspanning.

  Ontdek
 • Glow & Shine Cream Shower - 160ml

  Nieuw! Glow & Shine Cream Shower

  Geniet van de heerlijk verzorgende crème van Vogue Cosmetics - nu ook onder de douche. Voor een gladde en zachte huid - zelfs na het afdrogen.

  Ontdek
 • Glow & Shine Anti-Transpirant - 150ml

  Nieuw! Glow & Shine Anti-Transpirant

  De verfrissende Anti-transpirant biedt 48 uur lang bescherming, verzorgt de oksels optimaal en laat ze zijdezacht aanvoelen. Glow & Shine Anti-Transpirant laat geen witte strepen achter en is vrij van parabenen.

  Ontdek