Soft & Smooth

Soft & Smoothby Vogue Cosmetics®
a day with serenity
a day with vogue cosmetics soft & smooth

Ontdek Soft & Smooth van Vogue Cosmetics

De frisse natuur biedt zoveel zachte ingrediënten, stromend helder water van een kleine rivier, de frisse geur van bossen waar een zachte wind rustig doorheen danst of een kleine groep vlinders die opvliegt richting de zonnestralen die door de bomen schijnen.

De producten van Soft & Smooth zijn verrijkt met verzorgende Bamboo Silk voor een zachte huidverzorging. Bamboo Silk houdt de huid soepel en laat de huid glad en zijdezacht aanvoelen.

De Soft & Smooth geurlijn bestaat uit:


Laat je huid zijdezacht en glad aanvoelen
 • Soft & Smooth Bodylotion Spray & Go - 200ml

  Nieuw! Soft & Smooth Bodylotion Spray & Go 200ml

  Bodylotion Spray & Go is gemakkelijk aan te brengen en trekt binnen enkele seconden in zodat de huid niet vettig aanvoelt.

  Ontdek
 • Soft & Smooth Shower Foam - 200ml

  Nieuw! Soft & Smooth Shower Foam

  De weelderig schuimende Shower Foam zorgt voor een weldadige douche ervaring en biedt een heerlijk moment van ontspanning.

  Ontdek
 • Soft & Smooth Cream Shower - 160ml

  Nieuw! Soft & Smooth Cream Shower

  Geniet van de heerlijk verzorgende crème van Vogue Cosmetics - nu ook onder de douche. Voor een gladde en zachte huid - zelfs na het afdrogen.

  Ontdek
 • Soft & Smooth Anti-Transpirant - 150ml

  Nieuw! Soft & Smooth Anti-Transpirant

  De verfrissende Anti-transpirant biedt 48 uur lang bescherming, verzorgt de oksels optimaal en laat ze zijdezacht aanvoelen. Soft & Smooth Anti-Transpirant laat geen witte strepen achter en is vrij van parabenen.

  Ontdek